Toc de Ciència- Olot

Ciutat:
Olot| 30/9/2023 | Cafè del Firal, Els del Mig, Baobab| Xerrades tot fent el toc

Has anat mai a fer “el toc” i t’has trobat al bar un espectacle cultural? El pròxim 30 de setembre, se celebrarà a Olot la segona edició del Toc de Ciència: un festival de cultura científica que oferirà coneixement, art, concursos i premis!

En el marc de la Nit Europea de la Recerca, 5 professionals de la investigació, accepten el repte d’explicar les seves troballes a la terrassa d’un bar. Sense escenari ni el suport de diapositives, establiran un diàleg amb el públic. Mentrestant, artistes de la zona plasmaran allò que senten en una il·lustració.

Al final de cada actuació, l’audiència respondrà les preguntes del joc final per endur-se el premi! I com a novetat, enguany el Toc de Ciència comptarà amb actuacions musicals.

Podeu trobar la programació aquí

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).