Girona

En el node de Girona, la Nit Europea de la Recerca tindrà lloc el 30 de setembre , amb una festa a la Casa de Cultura de Girona ! Des de las 5 de la tarda, investigadors de la Universitat de Girona oferiran tallers per explicar la seva recerca de forma que hi podrà participar un públic familiar, des dels més petits fins als més grans. Segur que hi tindrem mols petits grans científics que en gaudiran molt d’aquests tallers.  La festa estarà amenitzada per en Dani Jiménez, que ens ensenyarà com espectacular i màgica pot ser la ciència. A partir de 2/4 de 9 podreu veure’n l’espectacle Quàntica, màgia i ciència.

Les activitats de La Nit de la Recerca començaran el dimecres 28 amb un cicle de xerrades el dia 28, 29 i 30. Aquestes xerrades, dirigides a instituts es faran a la mateixa Casa de Cultura a les 10 del matí. Us podreu inscriure aquí!. Hi trobareu Aigua, essencial en la nostra vida!, Robots i humans construint un món junts i Quàntica, tot és ciència, quàntica.

El Dijous 29 i en col·laboració amb “la Caixa”, en el CaixaForum de Girona s’hi podran trobar un conjunt de microxerrades per tal de conèixer “Què fa la recerca per tu?” Començarà a les 6 de la tarda i us podeu inscriure aquí!

La festa continuarà el dissabte 1 de octubre, a 2/4 de 6 amb una fira de recerca amb diferents tallers. Podreu passejar-vos entre molècules i fer de petits científics i mags. La fira tindrà lloc a les instal·lacions del CaixaForum per part dels investigadors de la Universitat de Girona. Uns podeu inscriure en aquesta web

El mateix dissabte, al matí, a les 11, s’obriran les portes dels laboratoris del institut de recerca IRTA , a Monells. Hi podeu assistir amb tota la família per tal de conèixer tota la recerca que hi ha al voltant de la llet.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).