fbpx

Girona

Al node de Girona,la Nit Europea de la Recerca no només tindrà lloc el dia 27 de Novembre, si no que ja durant els quinze dies abans s’hi poden trobar activitats. Des del dia 16 fins al 27, es poden trobar dues xerrades cada dia adreçades a estudiants de ESO. La idea és poder mostrar  Un dia en la Recerca a la UdG a partir de més de una vintena de investigadors de la mateixa Universitat.

El mateix divendres 27, convertirem casa nostra en un centre de recerca. Més concretament, la nostra cuina es convertirà en un laboratori! En Pep Duran ens portarà mil i un experiments per fer des de casa. També en Miquel Duran i el seu equip de Joves Divulgadors de la C4DUdG ens faran un taller de MateMàgia!

Com la COVID estem vivint el món, el turisme, la docència, la recerca i la també serà un dels temes principals. La Núria Requelme, coneguda periodista, els hi preguntarà als nostres investigadors en el cicle de En Temps de COVID!

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission

Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).