Girona

Al node de Girona, la Nit Europea de la Recerca tindrà lloc al voltant del dia 29 de setembre, a on hi haurà l’acte principal.

El dijous 28, a partir de les 6 de la tarda, es portaran a terme el cicle de microxerradess “Què pot fer la recerca per mi?” a les instal·lacions del CaixaFòrum de la mateixa ciutat. L’acte principal canvia d’espai i se’n va a la plaça Salvador Espriu de Girona, a on s’hi celebrarà una fira re Recerca, amb diferents racons pensats per a totes les edats. A part dels tallers portats a terme pels grups de recerca, hi haurà contes de recerca, jocs científics, petits monòlegs per part de investigadors, etc. La festa començarà a les 5 de la tarda i acabarà cap a les 9 del vespre.

El dissabte 30 a la tarda es torna al Caixa Fórum a on es portaran a terme diferents tallers dedicats a un públic familiar. Al mateix temps, a Olot, hi tindrà lloc el Toc de Ciència, acostant la recerca a tota la societat olotina i més.

D’altra banda, el 28 de setembre, en horari de 17:30h ha 21:30h, CaixaForum Girona acollirà diferents activitats que inclouen microxerrades d’investigadors i un espectacle que combina ciència i música. Mentrestant, el 30 de setembre, en horari de 17h a 20h, el públic podrà gaudir de diversos tallers (més informació a la web d’Esciència).

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).