Girona

Al node de Girona, la Nit Europea de la Recerca tindrà lloc al voltant del dia 29 de setembre, a on hi haurà l’acte principal.

L’acte principal canvia d’espai i se’n va a la plaça Salvador Espriu de Girona, a on s’hi celebrarà la Fira de la Recerca, amb diferents racons pensats per a totes les edats. A part dels tallers portats a terme pels grups de recerca, hi haurà contes de recerca, jocs científics, petits monòlegs per part de investigadors, etc. La festa començarà a les 5 de la tarda i acabarà cap a les 9 del vespre. 

D’altra banda, el 28 de setembre, en horari de 17:30h ha 20h, CaixaForum Girona acollirà diferents activitats que inclouen microxerrades d’investigadors “Què pot fer la Recerca per mi?” i un espectacle que combina ciència i música. Mentrestant, el 30 de setembre, de 11h a 14h i de 17h a 20h, el públic podrà gaudir de diversos tallers y quick labs (més informació a la web d’Esciència).

El mateix dissabte 30, a Olot, hi trobareu el Toc de Ciència, organitzat per Nieves Lorenzo, i que permet acostar la recerca feta per recercaires de la zona a la ciutat de Olot.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).