Girona

Al node de Girona, la Nit Europea de la Recerca tindrà lloc el dia 24 de setembre, amb una festa a la Casa de Cultura de Girona! Des de les 5 de la tarda, investigadors de la Universitat de Girona oferiran tallers per explicar la seva recerca de forma que hi puguin participar públics de totes les edats, sobretot els futurs petits recercaires. La festa estarà amenitzada per en Dani Jiménez, que ens mostrarà com de espectacular és la ciència, i com la trobem en el nostre dia a dia.

Les activitats de la Nit de la Recerca a Girona començaran el dijous 23 i divendres 24 al matí amb la participació de una sèrie de investigadors que oferiran xerrades a instituts via telemàtica. Els estudiants hi podran contactar i parlar amb ells, de la seva recerca, de la seva trajectòria, de què fa un investigador en el seu dia a dia i de un munt de coses més. Serà el tret de sortida de “Un dia en la #UdGRecerca”!

Alguns investigadors també sortiran de Girona i aniran a Olot, el dissabte 25 a la tarda. Aquests participaran en el Festival de Cultura Científica “Un Toc de Ciència”, organitzat per la Nieves Lorenzo en col·laboració amb la Associació Catalana de Comunicació Científica i la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission

Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).