Lleida

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 30 de setembre a la ciutat de Lleida i voltants, amb l’objectiu de convertir, per un dia, al ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori acostaran a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana.

En aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida, pots comptar amb gran varietat de tallers perquè puguis posar en pràctica diferents aspectes de la recerca actual i… visites a centres de recerca i diferents museus de la ciutat, perquè sabies que als museus també s’investiga?

De fet, CaixaForum Lleida organitza el taller Slimes, totalment gratuït i recomanat per a families amb nens/es a partir de 6 anys. Tindrà lloc el 30 de setembre a les 17.30h i a les 19h (més informació a la web de Esciencia). Per a inscriure’t, només cal accedir aquesta web.

Com a resultat de l’èxit en les passades edicions a la ciutat de Lleida, els dies previs, del 23 al 28 de setembre, també es realitzaran tallers i xerrades com a avantsala.

A més, repetirem els espais que tant d’èxit va tenir l’any anterior, “European Corner” i “La nostra recerca” , on el personal investigador de la província de Lleida exposarà els projectes europeus en els quals participa i la recerca que estan realitzant a través de pòsters amb breus explicacions.

…i per als més petits… nova edició del Concurs de dibuix i nou Concurs de Reciclatge.

Et perdràs aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida?

Consulta tota la proposta i fes la teva inscripció de les activitats escollides AQUI

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).