Lleida

Al node de Lleida, el grup de recerca GREiA, de la Universitat de Lleida, coordinarà més de 20 activitats gratuïtes que tindran lloc del 18 al 21 de setembre.

El públic podrà conèixer de primera mà l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) a través de visites guiades, a més d’assistir a una simulació d’una vivenda per estudiar el deteriorament cognitiu. A la facultat de Medicina de la Universitat de Lleida els visitants descobriran els avenços mèdics obtinguts gràcies als porcs i qui era Joan Oró, el famós científic lleidetà de qui aquest any es commemora el 100è aniversari del seu naixement.

A més, les famílies gaudiran de nombroses activitats per conèixer l’estructura de l’ADN amb llaminadures, el cervell amb jocs de memòria, sopes de lletres i plastilina, descobrir els colors que hi ha en un sol color, el món microscòpic dels bacteris o com funcionen els nostres ronyons. Els més petits també podran construir el seu propi microscopi i diverses molècules, entre moltes altres activitats.

Així mateix, el 30 de setembre, en horari de 17h a 20h, CaixaForum Lleida acollirà diferents activitats que inclouen tallers i xerrades a càrrec d’investigadors  (més informació al web d’Esciencia).

Consulta tota la proposta i fes la teva inscripció de les activitats escollides AQUI

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).