Lleida

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 24 de setembre a la ciutat de Lleida i voltants, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana.

En aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida, pots comptar amb gran varietat de xerrades, de diferents temàtiques, tallers per tal que puguis posar en pràctica diferents aspectes de la recerca actual i… visites a diferents museus de la ciutat, perquè, sabies que als museus també s’hi fa recerca?

Com a resultat de l’èxit en les passades edicions a la ciutat de Lleida, els dies previs, del 20 al 23 de setembre, també es realitzaran tallers i xerrades com avantsala.
A més, repetirem els espais que tant d’èxit va tenir l’any anterior, “Europe’s Corner” i “La nostra recerca”, on el personal investigador de la província de Lleida exposarà els projectes europeus en els que participa i la recerca que estan realitzant a través de pósters amb breus explicacions.

…i pels més petits… nova edició del Concurs de dibuix.

Et perdràs aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida?

Consulta tota la proposta i realitza la teva inscripció a les activitats escollides AQUI

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).