Lleida

Des de la Universitat de Lleida, el grup de recerca GREiA, coordinarà totes les activitats gratuïtes que tindran lloc el dia 24 de setembre a la ciutat de Lleida i voltants, amb l’objectiu de convertir, per un dia, el ciutadà en científic. Per això els investigadors i investigadores del territori aproparan a la ciutadania d’una forma lúdica el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió en la vida quotidiana.

En aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida, pots comptar amb gran varietat de xerrades, de diferents temàtiques, tallers per tal que puguis posar en pràctica diferents aspectes de la recerca actual i… visites a diferents museus de la ciutat, perquè, sabies que als museus també s’hi fa recerca?

Com a resultat de l’èxit en les passades edicions a la ciutat de Lleida, els dies previs, del 20 al 23 de setembre, també es realitzaran tallers i xerrades com avantsala.
A més, repetirem els espais que tant d’èxit va tenir l’any anterior, “Europe’s Corner” i “La nostra recerca”, on el personal investigador de la província de Lleida exposarà els projectes europeus en els que participa i la recerca que estan realitzant a través de pósters amb breus explicacions.

…i pels més petits… nova edició del Concurs de dibuix.

Et perdràs aquesta edició de la Nit Europea de la Recerca a Lleida?

Consulta tota la proposta i realitza la teva inscripció a les activitats escollides AQUI

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission

Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).