fbpx

Tarragona

Què farem?

Al node de Tarragona recuperem la presencialitat amb l’activitat central de la Nit de la Recerca: la fira de tallers científics a la plaça Corsini, el 24 de setembre. Més d’un centenar d’investigadores i investigadors oferiran una trentena de talles per a públic familiar. Una activitat lúdica en un ambient festiu i amb totes les mesures de seguretat.

Del 13 al 26 de setembre els mercats i mercadets de Tarragona participen de la iniciativa Ciència als mercats. Amb motiu de l’Any internacional de les fruites i les verdures als mercats i mercadets de la ciutat es podrà trobar informació sobre els els polifenols i els beneficis de consumir fruites i verdures de temporada i proximitat. ,

Divendres 17 de setembre a les 19h es les microxerrades divulgatives a Reus. En total són vuit xerrades de temes relacionats amb la recerca que imparteixen investigadors i investigadores de la Universitat i dels instituts de recerca de les comarques de Tarragona. L’esdeveniment està organitzat per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i la URV.

Durant la setmana del 20 al 24 de setembre investigadores i investigadors Marie Curie -o assimilats- impartiran xerrades a les escoles i instituts de la demarcació de Tarragona que les hagin sol·licitat.

El 25 de setembre, i també en el marc de la Nit Europea de la Recerca, es farà la ruta científica Antoni de Martí i Franquès. Un científic universal, una recreació teatralitzada didàctica de la vida d’aquest científic català i els seus descobriments. Les persones que hi participin visitaran els carrers i palaus del centre històric de Tarragona que tenen relació amb la seva vida i la recerca, des del Camp de Mart fins al Pla de la Seu.

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat establertes per a la COVID-19.

Teniu tota la informació a tarragona.nitdelarecerca.cat

Ciència als mercats

Ciència als mercats

Tarragona | Del 13 al 26/09/2021 | Mercats i Mercadets de Tarragona

Les parades de fruites i verdures participen de la iniciativa Ciència als mercats, que vol donar a conèixer els beneficis per a la salut dels polifenols, que trobem en consumir fruita i verdura de temporada i proximitat.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission

Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).