Tarragona

Què farem?

Al node de Tarragona les activitats es faran durant el mes de novembre, tot i que hi haurà un espectacle científic previ al mes d’octubre. Durant la setmana del 23 al 27 novembre investigadors i investigadores Marie Curie -o assimilats- impartiran xerrades a les escoles i instituts de la demarcació de Tarragona que les hagin sol·licitat.

El 27 de novembre, en el marc de la Nit Europea de la Recerca, s’emetran els vídeos dels tallers de la Nit de la Recerca que quedaran penjats a la pàgina web i els podreu consultar sempre que ho vulgueu.

També el 27 de novembre a la tarda s’organitzarà una sessió de xerrades divulgatives breus a Reus, en aquest cas, de forma presencial.

D’altra banda, el matí del dissabte 28 de novembre, es farà una ruta científica per conèixer qui era Antoni de Martí i Franquès.

Totes les activitats presencials es faran seguint les mesures de seguretat establertes per a la COVID-19 i requereixen d’inscripció prèvia.

Teniu tota la informació a tarragona.nitdelarecerca.cat

Xerrades i tallers per a centres de secundària i batxillerat

Xerrades i tallers per a centres de secundària i batxillerat

Tarragona | Del 23 al 27 de novembre. Cal fer reserva prèvia a comciencia@urv.cat

Investigadores i investigadors de la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ) i l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili (IISPV), l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) i l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES) la majoria d’elles i amb una beca Marie Curie, imparteixen xerrades i tallers als centres o de manera virtual.

 

 

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission

Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).