Tarragona

Del 26 al 30 de setembre els investigadors i investigadores Marie Curie –o assimilats- impartiran xerrades i tallers a les escoles i instituts de la demarcació de Tarragona que les hagin sol·licitat.

El divendres 30, i en col·laboració amb Fundació “la Caixa”, en el CaixaForum de Tarragona es podrà gaudir d’una sessió de xerrades i microxerrades de 18 a 21h. Els investigadors ens explicaran com la seva recerca ens ajuda en el nostre dia a dia. En el mateix emplaçament, el dissabte 1 d’octubre es realitzaran tallers i una fira de la recerca amb activitats i demostracions en directe d’11 a 14h (més informació en la web de Esciencia). Per a inscriure’s a qualsevol de les activitats, cal accedir a aquesta web.

També el dissabte 1 d’octubre a les 11.30h es faran microxerrades divulgatives a Reus . En total són nou xerrades de temes relacionats amb la recerca que imparteixen investigadors i investigadores de la Universitat i dels instituts de recerca de les comarques de Tarragona. L’esdeveniment està organitzat per l’Institut de Recerca Sanitària Pere Virgili i la URV.

L’1 d’octubre a les 10.30h, i també en el marc de la Nit Europea de la Recerca, es realitzarà la ruta científica Antoni de Martí i Franquès. Un científic universal, una recreació teatralitzada didàctica de la vida d’aquest científic català i els seus descobriments. Les persones que participin visitaran els carrers i palaus del centre històric de Tarragona que tenen relació amb la seva vida i la recerca, des del Camp de Mart fins al Pla de la Seu.

Tens tot la informació a tarragona.nitdelarecerca.cat

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).