Tarragona

Què farem?

Al node de Tarragona recuperem la presencialitat amb l’activitat central de la Nit de la Recerca: la fira de tallers científics a la plaça Corsini, el 24 de setembre. Més d’un centenar d’investigadores i investigadors oferiran una trentena de talles per a públic familiar. Una activitat lúdica en un ambient festiu i amb totes les mesures de seguretat.

Del 13 al 26 de setembre els mercats i mercadets de Tarragona participen de la iniciativa Ciència als mercats. Amb motiu de l’Any internacional de les fruites i les verdures als mercats i mercadets de la ciutat es podrà trobar informació sobre els els polifenols i els beneficis de consumir fruites i verdures de temporada i proximitat. ,

Divendres 17 de setembre a les 19h es les microxerrades divulgatives a Reus. En total són vuit xerrades de temes relacionats amb la recerca que imparteixen investigadors i investigadores de la Universitat i dels instituts de recerca de les comarques de Tarragona. L’esdeveniment està organitzat per l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i la URV.

Durant la setmana del 20 al 24 de setembre investigadores i investigadors Marie Curie -o assimilats- impartiran xerrades a les escoles i instituts de la demarcació de Tarragona que les hagin sol·licitat.

El 25 de setembre, i també en el marc de la Nit Europea de la Recerca, es farà la ruta científica Antoni de Martí i Franquès. Un científic universal, una recreació teatralitzada didàctica de la vida d’aquest científic català i els seus descobriments. Les persones que hi participin visitaran els carrers i palaus del centre històric de Tarragona que tenen relació amb la seva vida i la recerca, des del Camp de Mart fins al Pla de la Seu.

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat establertes per a la COVID-19.

Teniu tota la informació a tarragona.nitdelarecerca.cat

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).