Nit dels ratpenats

Ciutat:
Manlleu | 29/09/2023, 18:45 h |  Museu del Ter

Nit dels ratpenats

 

Sabeu que a Osona convivim amb una bona colla d’espècies de ratpenats o rates pinyades? Són els únics mamífers que han conquerit el medi aeri, desenvolupant adaptacions i habilitats sorprenents. Es farà una xerrada introductòria per conèixer les espècies que viuen a Catalunya, on viuen, què mengen, perquè són tan importants i quins problemes de conservació tenen. Seguidament, es farà un passeig a l’exterior per observar l’activitat d’aquests petits mamífers mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons.

* Es recomana portar frontal o llanterna, roba d’abrigar, i calçat còmode. L’activitat durarà unes dues hores.
Activitat de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya inclosa a l’“European Batnight”.

Hora: 18.45h
Punt de trobada: Museu del Ter (Plaça de les Dones del Ter, 1. Manlleu).

A càrrec de:
Segio Lopez i Laura Torrent, NaturaMontfred

Adreça: Plaça de les Dones del Ter, 1

Inscripció: Sí. Només cal que ompliu el formulari per a cada participant a l’activitat.

Activitat gratuïta

Aquí podeu consultar tot el programa de les sortides per descobrir els sistemes naturals d’Osona del 2023.

Els desplaçaments es fan de manera particular i per compte propi. Les activitats únicament estan cobertes per l’assegurança de Responsabilitat Cívil de l’organització. La resta de successos que es puguin esdevenir no tenen cobertura. Les dades facilitades seran enviades a la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN) amb la finalitat de tramitar l’assegurança per l’activitat.
En el cas que ens doneu el consentiment per enviar-vos informació la finalitat de les vostres dades només seran per enviar-vos informació de les activitats programades pel Museu del Ter.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).