Nit de la Recerca a Girona – 2023

Ciutat:
Girona, Plaça Salvador Espriu (Al costat del Mercat del Lleó, Girona) Divendres 29 Setembre, A partir de les 5 de la tarda
El proper divendres 29, a partir de les 5 de la tarda, i a la Plaça Salvador Espriu, la recerca gironina sortirà al carrer. Hi podreu trobar una vintena de tallers portats a terme pels nostres investigadors, però a més hi ha activitats pensades per tota la família. Racons d’explica contes per a grans i petits (Amb la recent guardonada Sílvia Osuna), racons per jugar amb Ciència (on construireu proteïnes i coneixerem grans dones de la ciència), racons per pintar (construireu nanografens, pintareu científics i científiques, etc). Podeu visitar la fira entre les 5 de la tarda i les 9 del vespre! Us hi esperem!

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).