S’obre la convocatòria de propostes d’activitats de la Nit de la Recerca 2023

Ciutat:

Científics de tota Catalunya ja poden enviar les seves propostes d’activitats per a la nova edició de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya, que enguany se celebrarà al voltant del 30 de setembre.

 


 

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que se celebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. El seu objectiu és apropar la recerca i els seus protagonistes al públic de totes les edats i donar a conèixer la recerca i la innovació de manera planera i divertida.

Així, el personal investigador, divulgador i comunicador de la ciència, ja pot proposar les seves activitats per tal de construir el programa d’aquest any. Entre aquestes, trobarem microxerrades (presencials o en diferit), xerrades, tallers, taules rodones i xerrades en escoles, aquestes últimes corresponents a l’esdeveniment previ a la Nit, El Matí de la Recerca.

A més, els ponents podran escollir dur a terme la seva activitat en qualsevol dels territoris principals (Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Vic o Catalunya Central), de manera que l’organització de cada territori els destinarà a una de les seus en que es duran a terme les activitats.

Si ets personal cientific, presenta la teva activitat en el formulari corresponent al teu node d’interès abans del 18 de juny.

La Nit Europea de la Recerca a Catalunya és coordinada per un consorci format per la Universitat de Girona (UdG), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVIc-UCC), la Universitat de Lleida (UdL), la Universitat Rovira i Virgili (URV), l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), la Fundació Bofill i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC). Totes elles s’han unit per organitzar la Nit de la Recerca en els seus respectius territoris i de manera col·laborativa. L’edició de l’any passat va aplegar més de 150 activitats, tant presencials com microxerrades diferit, que es van recollir al canal de Youtube de l’esdeveniment.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).