Vols presentar una proposta d’activitat per participar en la Nit Europea de la Recerca a Catalunya?

La Nit Europea de la Recerca és un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes al públic de totes les edats de manera planera i divertida.

Aquest esdeveniment se cel·lebra cada any en més de 300 ciutats de 30 països d’Europa al mateix temps. En l’edició anterior es van dur a terme més de 200 activitats al territori català que incloïen xerrades, tallers, experiments, espectacles i jocs.

Si vols presentar una proposta d’activitat per participar en la Nit Europea de la Recerca a Catalunya, o actues en representació d’una escola o institut i vols acollir alguna activitat, escull en quin dels següents nodes vols realitzar la teva activitat i emplena el formulari d’inscripció que hi trobaràs:

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).