Bloc activitats 26/09 – Mataró

Ciutat:
Mataró | 26/09/2024, de 11h a 13h | EspaiLAB 7 - CareCityLab | Activitats de divulgació científica.

Activitats científiques

En aquest espai es presentarà un bloc amb 3 activitats científiques sobre tecnologia, salut i ciències socials. 

Inscripcions

  • Taller: Us ètic i crític de les noves eines d’Intel·ligència Artificial per a la recerca, a càrrec de Brenda Biaani León Gómez, Institut Català de la Salut. Metropolitana Nord.

En aquest taller explicarem com utilitzar de manera crítica i ètica les noves eines de IA en la metodologia de la investigació. Obrirem un debat per a compartir les diferents visions del públic. I per acabar plantejarem un problema d’investigació com a cas d’estudi, i buscarem una solució utilitzant la IA.
* Aquest taller s’impartirà en castellà.

  • Taller: El poder de tenir un SAAC!!!, a càrrec de Sandra Delgado Cusidó, Fundació Maresme 

Us convidem a reflexionar sobre l’ús dels Sistemes Augmentatius de Comunicació (SAAC) per a persones o moments de la vida en que la persona no es pot comunicar amb la paraula oral o escrita.

  • Microxerrada: Creant context: problemes de conducta en persones amb discapacitat intel·lectual, a càrrec Gerard Avellanet Fors, Fundació Maresme.

Parlarem del projecte Creant Context de la Fundació Maresme, on s’aborda la prevenció i la intervenció dels problemes de conducta en persones amb DI des d’una visió relacional, entenent el benestar no només com a finalitat sinó també com a motor de canvis.

Més informació.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat2425 (101162003).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat2425 (101162003).