Xerrades científiques 25/09 – Mataró

Ciutat:
Mataró | 25/09/2024, de 18h a 19h | Espai Crea)acció - Biblioteca Pompeu Fabra | Xerrades de divulgació científica.

Xerrades científiques

Inscripcions

  • Què pensa el jovent de l’educació sexual a Catalunya?, a càrrec de Laura Montero i Pons de l’ASSIR Santa Coloma de Gramanet, ICS, 14:00 h

Coneix els resultats d’un estudi sobre l’educació afectivosexual a Catalunya, on es compartiran les opinions i les experiències del jovent de tot el territori de
Catalunya -d’àmbits urbans, semiurbans i rurals-, respecte l’educació sexual que rep, de manera formal, informal i a través de dispositius digitals.

  • Què són els game studies?, a càrrec deVictor Manuel Navarro Remesal – Tecnocampus Mataró-Maresme, 18:00h

A què es dediquen els acadèmics que investiguen els videojocs? En aquesta xerrada farem una ullada a la disciplina, les seves publicacions, llibres i congressos i explorarem per què és enriquidor dialogar entre acadèmics i desenvolupadors, però també amb els jugadors i el gran públic. Es tracta d’entendre l’encaix dels jocs a la cultura i com serveixen per articular i proposar idees a la societat.

Més informació.

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat2425 (101162003).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat2425 (101162003).