Sorteig d’un llibre de divulgació científica en català per la Nit Europea de la Recerca a Catalunya en col·laboració amb Cossetania

La Nit Europea de la Recerca se celebra cada any l’últim divendres de setembre en més de 300 ciutats de 30 països de tota Europa. El seu objectiu és apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes, els científics i científiques, a la ciutadania d’una forma planera i divertida. Així, tot tipus de públic, des d’escoles, famílies i canalla fins a joves o adults de totes les edats, podreu conèixer i ser partíceps de la ciència del vostre territori a través de diferents activitats com tallers, xerrades, espectacles, experiments, observacions astronòmiques i jocs.

Des de l’organització de la Nit de la Recerca Europea a Catalunya, sortegem un total de tres llibres de divulgació científica en col·laboració amb l’editorial Cossetània. Els llibres són:

  • “100 històries de l’aventura espacial: èxits i tragèdies de l’espècie que somiava explorar el més enllà”, de Joan Antón Català Amigó
  • “100 qüestions sobre l’univers: del Big Bang a la cerca de vida”, de Joan Antón Català Amigó
  • “Cervell, manual de l’usuari: guia simplificada de la màquina més complexa del món”, de Marco Magrini

El sorteig es difondrà a través d’un post a les xarxes socials de l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC): Facebook (@ACCCientifica), Twitter (@ACCC_) i un d’Instagram (@comunicacioaccc).

Per entrar en el sorteig, és requisit indispensable comentar en el mateix post de qualsevol de les tres xarxes socials quina activitat de la Nit de la Recerca a Catalunya no et perdràs, i indicar en el mateix comentari el hashtag #NitRecerCat21 i l’enllaç al web https://lanitdelarecerca.cat/. Si l’usuari escriu el comentari en un post diferent de l’original (per exemple, un Retweet amb comentari d’un altre usuari), no entrarà en el sorteig. El comentari s’ha d’escriure en algun dels posts originals de l’ACCC (de Twitter, Instagram o Facebook). El termini per participar finalitza el 24 de setembre de 2021.

Els guanyadors s’escolliran a l’atzar a través del web https://www.sortea2.com/sorteos.

Hi haurà tres guanyadors, i cadascun rebrà un dels tres llibres. El sorteig es realitzarà tenint en compte tots els participants de les tres xarxes socials, de manera que tots podrien ser de Facebook; un de Twitter, cinc de Facebook i tres d’Instagram; etc.

El resultat del sorteig es comunicarà dilluns 27 de setembre de 2021, a través d’un comentari escrit als mateixos posts del sorteig mencionant els noms d’usuari de la xarxa social que van fer servir per participar. A partir d’aquí, els guanyadors tenen tres dies naturals per contactar amb accc.gestio@gmail.com per correu electrònic i enviar les dades necessàries per enviar-los el llibre (nom i cognom, direcció postal i telèfon).

Participant en aquest concurs, tot seguint les indicacions del sorteig en alguna de les xarxes socials esmentades, l’usuari dona permís a l’ACCC per mencionar-lo públicament a les diverses xarxes socials per comunicar que ha guanyat i per posar-nos en contacte amb ell en relació al sorteig.