Recursos educatius per conèixer Europa

Ciutat:

Learning corner: jugar, ensenyar i connectar

Si ets alumne de primària o secundària, aquí trobaràs jocs, concursos i llibres d’activitats per ajudar-te a descobrir la UE de forma divertida, a classe o a casa. També pots trobar més informació sobre com estudiar o fer voluntariat a l’estranger.

Si ets professor i vols ajudar als teus alumnes a conèixer la UE i com funciona, aquí tens una font de material didàctic per a tots els grups d’edat. Pot servir-te com a font d’inspiració per a preparar les classes i ajudar-te a trobar oportunitats d’intercanvi amb altres escoles i professors de tota la UE.

Tota la informació i recursos, aquí.

Kids corner: recursos sobre europa per als més petits

En aquest web podràs trobar una col·lecció de recursos en anglès dedicada a la ciutadania europea més jove perquè es familiaritzi amb els valors i colors de la UE.

Tots els recursos aquí.

Explorant Europa! Un llibre didàctic per descobrir el nostre continent

No cal que us ho diguem, oi? Ja ho sabeu: a Europa tothom som de països diferents i tothom parlem llengües diferents, però aquest continent és el nostre continent, la nostra casa, la casa de tots. Amb aquest recurs en forma de de llibre didàctic en català, doncs, us convidem a conèixer Europa. Farem un viatge al llarg del temps i de l’espai i descobrirem coses interessantíssimes.

Si vols, a mesura que avancem en el nostre viatge, et podràs posar a prova i comprovar tot el que has anat aprenent. Al web (europa.eu/kids-corner)
trobaràs el joc «¡Vamos a explorar Europa!» i molts altres passatemps. I, si et pica la curiositat, encara podràs aprendre’n més si demanes als teus mestres o professors que t’expliquin més coses sobre Europa o busques més informació a la biblioteca o a internet. I fins i tot, si t’hi animes, podries fer
una redacció sobre tot el que has après.

Descarrega’t el llibre aquí.

On és? Un mapa interactiu per conèixer Europa

Et presentem un mapa de la Unió Europea fins a la sortida del Regne Unit el 31 de gener de 2020. Podràs assenyalar en el mapa cadascun de països pels quals et pregunten tot ampliant o reduint amb el zoom i ajustant la seva grandària a la pantalla del teu dispositiu. També pots clicar sobre el mapa i arrossegar-lo per a centrar-lo.

Juga amb el mapa aquí.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).