Publicacions de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona

Ciutat:

La Representació de la Comissió Europea a Barcelona s’encarrega de la traducció i l’edició en català d’un bon nombre de publicacions oficials. Des d’aquesta pàgina podeu descarregar-vos alguns exemples del catàleg de publicacions en català.

Les edicions en paper les trobareu als diferents punts de la xarxa d’informació Europe Direct i a la seu de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona.

A més a més, podeu trobar totes les publicacions que edita la UE en aquesta pàgina web

Discurs sobre l’estat de la Unió 2020 (SOTEU)

El setembre 2020, la presidenta de la Comissió Europea, Ursula von der Leyen, va pronunciar el seu primer discurs sobre l’estat de la Unió al Parlament Europeu, per fer balanç de l’any anterior i presentar les prioritats del següent exercici.

Descarrega’t la publicació

Europa en 12 lliçons

Per a què serveix la Unió Europea? Per què i com va començar tot plegat? Com funciona la UE? Què ha aconseguit la UE per als seus ciutadans i quins reptes té al davant actualment?

Aquestes són algunes de les qüestions que planteja Pascal Fontaine, expert en la UE, en aquesta edició de la seva popular publicació Europa en dotze lliçons. Pascal Fontaine va ser assistent de Jean Monnet i professor de l’Institut d’Études Politiques de París.

Descarrega’t la publicació

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).