Health virtual twins for the personalised management of stroke related to atrial fibrillation (TARGET)

Ciutat:
Poster European Corner

 

 

Health virtual twins for the personalised management of stroke related to atrial fibrillation (TARGET)

Número del projecte / Project number

101136244

Nom i cognoms / Name and surname

EVA GIRALT STEINHAUER

Afiliació / Affiliation

Hospital del Mar Research Institute

Breu explicació del projecte / Brief explanation of your project

El Projecte TARGET és un consorci internacional europeu que comprèn 19 socis, amb l’objectiu de revolucionar la gestió de la fibril·lació auricular (FA) i les seves complicacions, com l’ictus relacionat amb FA (AFRS). La nostra missió és desenvolupar models d’IA impulsats per bessons virtuals que millorin els resultats dels pacients i redueixin els costos sanitaris. Integrant aquests models avançats en la pràctica clínica, TARGET pretén optimitzar la prevenció, el diagnòstic i el tractament de l’ictus, millorant així la qualitat de vida dels pacients i cuidadors.
La FA és una arítmia comuna caracteritzada per un ritme cardíac irregular i sovint molt ràpid que augmenta significativament el risc de complicacions com l’ictus i la insuficiència cardíaca. TARGET redefineix la predicció de risc, el diagnòstic i la gestió de la FA i l’AFRS, accelerant la traducció de la investigació en aplicacions pràctiques.

Per abordar aquests desafiaments, TARGET està desenvolupant models d’IA basats en bessons virtuals que combinen enfocaments mecanicistes i basats en dades amb IA causal. Aquests models consideren factors de risc establerts, comorbiditats, imatges i biomarcadors per crear enfocaments personalitzats que optimitzin la gestió de l’ictus, els tractaments de rehabilitació i millorin la qualitat de vida dels pacients.
El projecte incorpora dispositius de monitoratge en temps real impulsats per IA i eines dinàmiques d’avaluació de riscos, incloent sistemes de monitoratge portàtils basats en pegats. Aquestes tecnologies integren biomarcadors i els seus canvis dinàmics, proporcionant una comprensió integral de la FA i l’AFRS i donant suport a plans de recuperació individualitzats per reduir la discapacitat i millorar la qualitat de vida.

Enllaç a la pàgina web del projecte / Link to your project website

https://target-horizon.eu/the-project/

Repte en que s’emmarca aquest projecte / Challenge within the framework of this project

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat2425 (101162003).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat2425 (101162003).