Back in Town

Ciutat:
Poster European Corner

 

 

Back in Town

Número del projecte / Project number

101126432

Nom i cognoms / Name and surname

Lara Maestripieri

Afiliació / Affiliation

IGOP-UAB

Breu explicació del projecte / Brief explanation of your project

BACK IN TOWN pretén analitzar els reptes que es plantegen als responsables polítics locals i als interlocutors socials a l’àmbit de l’ocupació juvenil i la inclusió social. També pretén saber fins a quin punt els interlocutors socials, en particular els sindicats, i les administracions locals han aconseguit construir polítiques, mesures i serveis que facin que les ciutats siguin efectivament inclusives per als joves. El tercer propòsit és generar coneixements, habilitats i eines destinades a millorar la capacitat de negociació col·lectiva i diàleg social per desenvolupar i implementar mesures polítiques orientades a la joventut, especialment a aquelles ciutats que més necessiten retenir i incloure els joves.

Enllaç a la pàgina web del projecte / Link to your project website

https://igop.uab.cat/wp-content/uploads/2024/01/Back_in_Town_Fitxa-Projecte-2023-Lara-CAT.pdf

Repte en que s’emmarca aquest projecte / Challenge within the framework of this project

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat2425 (101162003).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat2425 (101162003).