fbpx

Xerrades divulgatives breus: recerca pel canvi

Ciutat:
Reus | 27 de novembre. 18 h. | La llotja | Cal fer reserva prèvia a comciencia@urv.cat Nou investigadores i investigadors exposen de forma divulgativa breu diferents temes relacionats amb la recerca. Sessió presencial oberta, amb inscripció prèvia.
“Vigila amb la bretxa! Les diferències de gènere en la competència digital”, a càrrec de Mireia Usart Rodríguez, investigadora del Departament de Pedagodia de la URV.

“Tenen alguna relació els medicaments per al colesterol i la COVID-19?”, a càrrec de Lluís Masana Marín, Unitat de Recerca de Lípids i Arteriosclerosi (URV-IISPV) i membre de la Xarxa d’Unitats de Lípids i Arteriosclerosi de Catalunya (XULA).

COVID-19 i la síndrome metabòlica”, a càrrec de Laia Bertan Ramos, investigadora del Grup de Recerca en malalties metabòliques associades a la insulin-resistència (URV -IISPV).

“Química click, Química verda”, a càrrec de Federico Guerrero Ruiz, investigador del Departament de Química Analítica i Química Orgànica de la URV.

“És segur l’aire que respirem a casa?”, a càrrec de Roser Esplugas Borràs, investigadora del Departament d’Enginyeria Química de la URV.

“Grans patacades de la ciència (i què n’hem aprés)”, a càrrec de David Llamrich Robert, porofessor associat al Departament de Bioquímica i Biotecnologia e la URV.

“Ni sexe ni amor: conseqüències del confinament en les relacions sexo-afectives”, a càrrec de Jordi Roca Girona, investigador del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV.

“Cuidar a persones grans i dependents en temps de la Covid-19”, a càrrec de Dolors Comas d’Argemir, investigadora del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social de la URV.

“Morir-se bé, una responsabilitat de tots”, a càrrec de Cristina Ferré Mas, Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).