fbpx

VRainCom, descobreix els sensors de grafè que interactuen amb el cervell per restaurar el parla amb realitat virtual

Ciutat:
Barcelona | 21/09/2021, de 18-18.45h | Auditori Barradas | Taller sobre nanotecnologia en què viurem una experiència immersiva de realitat virtual    

VRainCom, descobreix els sensors de grafè que interactuen amb el cervell per restaurar el parla amb realitat virtual

La nanotecnologia pot ajudar a les persones que han perdut la parla a recuperar la seva comunicació. Viu una experiència immersiva de realitat virtual i descobreix la nanotecnologia que ha desenvolupat un equip de científiques i científics europeus i de l’ICN2 basat en sensors de grafè que interactuen amb el cervell i són capaços de llegir l’activitat neuronal per recuperar la parla.

A càrrec d’Àlex Argemi de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia.

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).