fbpx

Visita al Parc Científic de Barcelona – El Matí de la Recerca

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 10h a 12h | Parc Científic de Barcelona | Visita guiada per alumnat al Parc Científic de Barcelona i exposició Dones que van canviar el món

Visita guiada per alumnat a les instal·lacions i serveis del Parc Científic de Barcelona i exposició Dones que van canviar el món

S’ofereix una visita guiada a l’alumnat dels centres educatius d’arreu de Catalunya per a nois i noies que estiguin cursant 3r i 4t d’ESO i Batxillerat. 

Les visites començaran a les 10h i tindran una durada d’1 h. Es podran atendre 2 grups de 20 alumnes cadascun cada hora (tot això queda sotmès al es mesures de prevenció que dictamini el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya).

Es farà un recorregut per a les instal·lacions del Parc Científic de Barcelona entrant en alguns serveis científics comuns on podran veure equipament i al Servei de Drosòfila podran veure a través de microscopis mosques i atendre l’explicació que farà personal investigador.

En finalitzar la visita podran visitar l’exposició “Dones que van canviar el món”.

Persona de contacte: Mercè Gómez (mgomez@pcb.ub.es), cap del Departament de Difusió de la Ciència

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).