fbpx

#Uncafèamb Young IT Girls – Ética en la Intel·ligència Artificial

Ciutat:
Barcelona | 22/09/2021, de 20h a 21h | Centre Cívic Joan Oliver Pere Quart | Taula rodona sobre intel·ligència artificial

#Uncafèamb Young IT Girls – Ética en la Intel·ligència Artificial

Explicarem què és la intel·ligència artificial i algunes de les seves aplicacions. A través d’un Kahoot! interactuarem amb les oients per conscienciar dels possibles biaixos a la programació en Intel·ligència Artificial. Disposarem d’un panell de cinc persones que inclourà dones professionals, acadèmiques i estudiants vinculades amb la Intel·ligència Artificial per comentar sobre aspectes ètics. Finalment, respondrem preguntes i interactuarem amb el públic sobre possibles solucions als problemes comentats durant la taula.

Aquesta activitat està pensada per un públic genèric.

A càrrec de l’Associació Young IT Girls.

Inscripcions a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perequart/p/43247/nit-europea-de-la-recerca

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).