fbpx

Un dia en la Recerca a la UdG

Ciutat:
Girona | Del 16al 27 de Novembre, a les 10:00 i a les 12:00 | Xerrades impartides per investigadors i investigadores de la UdG adreçades a estudiants de secundària

Xerrades adreçades a secundària

 L’activitat “Un dia en la recerca a la UdG” s’emmarca dins les accions que organitza la UdG en motiu de la Setmana de la Ciència i Nit Europea de la Recerca per tal d’apropar els i les nostres investigadores als centres de secundària amb l’objectiu de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat del nostre país.

Aquesta activitat es durà a terme del 16 al 27 de novembre, i consistirà en 17 xerrades en format virtual, en connexió amb els centres de secundària que així ho sol·licitin adreçades a estudiants de 4t d’ESO, amb una durada prevista d’una hora, repartida en 40 minuts de xerrada i 20 de preguntes per part dels estudiants. L’activitat anirà a càrrec de científics que es dediquen a la investigació i que expliquen la seva tasca, tant des del vessant científic com del vessant humà (la seva disciplina científica, perquè es dediquen a la recerca,? què investiguen? Com és la vida d’un científic?…) 

Podeu consultar el programa amb tots els investigadors participants a la següent adreça:

https://www.udg.edu/ca/investiga/divulgacio/setmana-de-la-ciencia/investigadors

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).