fbpx

Trencant el sostre de cristall

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021, de 13-13:45h | Auditori Barradas | Taller on s'exposarà la situació de les diferències de gènere en ciència

Trencant el sostre de cristall

El taller començarà amb una exposició participativa on s’exposarà la situació de les diferències de gènere en ciència. Dins de d’aquesta primera part, s’explicarà el simbolisme del sostre de cristall. A partir d’aquí, s’elaboraran grups amb els que s’han de fer propostes per alçar aquest sostre de cristall o aconseguir eliminar-lo.

A càrrec de Gerard Guimerà Ballesta (Societat Catalana de Nanociència i Nanotecnologia).

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).