fbpx

Trauma vs. record: què passa quan patim una indigestió cerebral?

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 12.20h a 12.50h | Directe Online | Xerrada sobre mecanismes cerebrals al voltant dels records i el trauma

Trauma vs. record: què passa quan patim una indigestió cerebral?      

S’exposaran els mecanismes cerebrals (biològics i psicològics) que fan que un esdeveniment passi a ser un record o un trauma. També s’explicaran factors de risc i de protecció, de tal manera que es puguin potenciar els segons per ser més resilients. S’explicaran els últims estudis i per què és important continuar fent recerca en aquest àmbit sobretot amb emergències massives com la del COVID-19.

A càrrec d’Alicia Álvarez, Psicòloga sanitària especialista en trauma que realitza recerca a la UTCCB (UAB).

Unitat de Trauma, Crisis i Conflictes de Barcelona (UTCCB) de la UAB

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube, la trobaràs programada en aquest enllaç.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).