fbpx

Tecnologies digitals per a la descarbonització: realitat o somni

Ciutat:
Barcelona | 21/09/2021 18h - 18.20h | Casa Golferichs | Xerrada sobre les activitats de descarbonització a la Unió Europea per al sector aeronàutic i energètic

Tecnologies digitals per a la descarbonització: realitat o somni

Aquesta xerrada introduirà l’estat actual de les activitats de descarbonització a la Unió Europea per al sector aeronàutic i energètic, i com les eines digitals poden contribuir a aquests objectius.

A càrrec de Daniel Mira (Barcelona Supercomputing Center).

Requereix inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç:  https://www.golferichs.org/programacio-cultural/descarbonitzacio/

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 20 de setembre a les 10h, online, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment a la Casa Golferichs (Gran Via, 491). Es podran reservar dues entrades màxim per persona.

 

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).