Tallers i jocs per a totes les edats a Tarragona

Ciutat:
Tarragona | 29 i 30/9/2023 | Plaça Corsini | Tallers i jocs per a totes les edats

Ampliem a dos dies l’acte central de la Nit Europea de la Recerca que tindrà lloc, com cada any, a la plaça Corsini de Tarragona amb la fira de tallers científics per a públic familiar. Podreu gaudir de prop de 50 tallers que ompliran el divendres 29 de setembre a la tarda i el dissabte 30 de setembre al matí. Els tallers, aptes per a públic de totes les edats, són impartits per investigadors i investigadores de la URV i de diversos instituts de recerca com l’ICIQ, l’ICAC, l’IPHES i l’IISPV i tenen com a objectiu apropar la ciència a la ciutadania i despertar interès per la ciència entre els més petits. L’activitat és totalment gratuïta i no cal cap tipus d’inscripció prèvia.

La segona novetat és que celebrem, per primer cop, la Nit Europea de la Recerca a l’Ebre. Serà una setmana abans, com a activitat prèvia de la nit, i es farà a Tortosa el divendres 22 de setembre de 16.30 a 21.00 h. 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).