fbpx

Tallers científics per a públic familiar

Ciutat:
Tarragona | 24/09/2021 | Plaça Corsini| Tallers per a públic familiar Una trentena de tallers científics us esperen la tarda del 24 de setembre a la plaça Corsini de Tarragona. Veniu a descobrir el que us han preparat més de cent investigadores i investigadors de la Universitat Rovira i Virgili i els instituts de recerca del territori.

La proposta central de la Nit Europea de la Recerca a Tarragona és la fira de tallers científics que es farà a la plaça Corsini. Prop d’una trentena de propostes experimentals per a públic familiar de diverses edats ocuparan aquest espai durant tota la tarda i fins al vespre de divendres 24 de setembre. Aquesta activitat té com a destinatari públic divers i implica el contacte entre la comunitat investigadora i la ciutadania a través de tallers que combinen l’educació científica des de pràcticament totes les disciplines i la participació directa. Per assistir-hi no caldrà inscripció prèvia, però l’aforament serà limitat i es controlarà l’accés per evitar aglomeracions. Consulta aquí els tallers i tria els que més t’interessin:

Any Internacional de les Fruites i les Verdures

La Universitat Rovira i Virgili coordina i organitza l’esdeveniment, amb la participació de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC), l’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili i l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social (IPHES). L’Ajuntament de Tarragona, a través de la Conselleria d’Educació i l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), junt amb el Mercat Central, en són els col·laboradors principals. La Diputació de Tarragona patrocina l’esdeveniment, amb la col·laboració de l’empresa Borges.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).