Taller “Quin és l’origen dels vegetals que mengem?”

Ciutat:
Barcelona | 29/09/2022, de 19:30 h - 20:30 h | CC Sant Josep | Taller científic sobre alimentació

Taller sobre alimentació

En aquest taller es parlarà de la ciència que hi ha darrere els vegetals que mengem, i descobrirem com han arribat a ser tal com els coneixem avui dia. Destacant la rellevància d’entendre les plantes i els cultius per a usos tan diversos com l’alimentació, els bio-combustibles o l’obtenció de fàrmacs.
L’activitat tindrà dues parts diferenciades per a una millor comprensió dels conceptes. La primera part consistirà en un joc dinàmic per aparellar varietats ancestrals vegetals amb les seves corresponents varietats millorades que consumim avui dia. La segona part serà experimental: extracció de l’ADN de fruites (plàtans, maduixes) amb material domèstic, i visualització de l’ADN.

Es tracta d’un taller interactiu.

A càrrec de Margalida Martí Bertran-Centre de Recerca en Agrigenòmica (CRAG)

Si vols assistir en aquesta activitat, a través d’aquest enllaç (pròximament)

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).