fbpx

Taller pràctic de recerca a arxius digitals

Ciutat:
Barcelona | 21/09/2021, de 19-19:45h | Centre Cultural Sant Josep | Taller per aprendre a cercar dades, informacions i imatges en premsa històrica, repositoris, genealogia, etc.    

Taller pràctic de recerca a arxius digitals

Basant-nos en l’experiència dels projectes de recerca que han creat l’Archivo China-España (ace.uoc.edu), s’oferirà un taller pràctic de recerca a arxius digitals per a tots aquells interessats a cercar dades, informacions i imatges en premsa històrica, repositoris, genealogia, etc.

Es tracta d’un taller manipulatiu amb ordinadors.

A càrrec de Xavier Ortells-Nicolau, de la UOC (grup ALTER).

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).