fbpx

Taller online de roques

Ciutat:
Taller online pregravat | A través d’aquest taller de geologia els petits investigadors de la casa i les seves famílies aprendran a identificar els tres grans grups de roques i com és el seu cicle, però amb una sorpresa, us ensenyarem el cicle de les roques fent servir xocolata!! I us les podreu menjar!! Adreçat a públic general i infants a partir de 8 anys. 28/11/2020

A través d’aquest taller de geologia els petits investigadors de la casa i les seves famílies aprendran a identificar els tres grans grups de roques i com és el seu cicle, però amb una sorpresa, us ensenyarem el cicle de les roques fent servir xocolata!! I us les podreu menjar!!

A càrrec d’Íngrid Soriguera i Jordi Vilà de Geòleg.cat

Organitzen

Objectius de Desenvolupament Sostenible

 

 

 

Públic

Públic general i infants a partir de 8 anys.

Idioma

Català

Inscripció

No cal inscripció. Taller online pregravat que publicarem el 28/11 a la llista de reproducció de la Nit Europea de la Recerca a Catalunya que hem creat al canal de Youtube de l’UDivulga

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).