Taller “Com d’intel·ligent és la intel·ligència artificial?”

Ciutat:
Barcelona | 29/09/2022, de 20 h – 20:45 h | Black Lab | Taller divulgatiu sobre intel·ligència artificial

Taller sobre intel·ligència artificial

 Taller on es parlarà de “Què és la intel·ligència artificial?”, “Què en sabem d’ella?”, “Com ens ajudarà en el futur?”. En aquesta xerrada es presentaran avenços concrets i els desafiaments i les limitacions de la intel·ligència artificial, i el seu impacte en la societat i salut humana.

Els mitjans de comunicació massius ens informen sobre els avenços recents al camp de la informàtica, l’aprenentatge profund i la visió per ordinador i la possibilitat d’automatitzar tasques i funcions humanes, que inclouen la percepció, l’aprenentatge i el raonament. En plena era digital, la informació sobre la nostra identitat, comportament i salut s’adquireix de tantes maneres que de vegades se’ns passen desapercebudes. Aquesta informació es fa servir per entrenar i executar algorismes que regeixen la nostra vida quotidiana.

Es tracta d’un taller participatiu.

A càrrec de Paula Petrone – ISGlobal

Inscripcions

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).