fbpx

Sortides naturalistes a Osona. Arbres i arbusts del bosc de ribera

Ciutat:

Els marges dels rius tenen la seva pròpia flora, que anomenem boscos de ribera. Aquesta vegetació es caracteritza per resseguir el curs del riu i es distribueix a banda i banda. Els boscos del riu compten amb una gran diversitat de flora i de fauna, i conformen el que s’anomena ecosistema fluvial.

A Catalunya hi ha diferents boscos de ribera en funció de l’espècie predominant: vernedes, salzedes i alberedes. Farem un recorregut botànic a la vora del riu i aprendrem a identificar les espècies més característiques

La sortida anirà a càrrec de Albert Palou, Grup de Naturalistes d’Osona (GNO – ICHN).

Més informació i inscripcions

El punt de trobada és al Museu del Ter (Pl.de les Dones del Ter, 1), Manlleu a les 10h.

Inscripcions al formulari que trobareu a la web del Museu del Ter.

*A causa de la situació actual d’alerta sanitària les sortides naturalistes estan subjectes a noves condicions i mesures de seguretat. Es limita el nombre de participants a un grup de 20 persones com a màxim, caldrà portar mascareta i mantenir la distància de seguretat d’1,5 m entre els assistents. No es podran compartir cotxes en aquells casos que calgui desplaçar-se fins a l’inici de l’itinerari.

Organitzen

     

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).