fbpx

Set projectes amb finançament del programa de recerca i innovació Horitzó 2020 es presenten a la Europe’s Corner de Lleida

Ciutat:
Lleida | Personal investigador de la UdL exposa, en format pòster, els seus projectes europeus per tal de donar a conéixer la recerca que es realitza a Lleida.

Adapta’t: la nostra història evolutiva llegida en el genoma

Sabies que els nostres genomes actuals conserven informació sobre la història evolutiva de la nostra espècie? Per exemple, poden revelar-nos com diferents poblacions humanes s’han adaptat a grans canvis culturals, com la transició de les poblacions caçadores-recol·lectores als assentaments agrícoles del neolític; o com s’ho fan algunes poblacions per sobreviure en ambients extrems, com els inuit a les gèlides tundres àrtiques.

Et convidem a navegar pels nostres genomes i a descobrir-ho per tu mateix. Endinsa’t en els secrets del passat que s’amaguen en els nostres genomes!

Participa a les nostres activitats interactives a través del web http://adaptat.uab.cat/activitats/, dinamitzades per alumnes de quart del grau de Genètica de la UAB a través d’Instagram @AdaptatApsUAB.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).