fbpx

Smart Thursday: participa en el primer concurs científic online

Ciutat:
Barcelona | 26/11/2020, 20h | Directe online | Concurs científic online

Smart Thursday: participa en el primer concurs científic online

 

Ets un crack de la ciència? La reina de la tecnologia? Doncs participa en el primer Smart Thursday de la temporada i posa a prova els teus coneixements de física, química, biologia, enginyeria i molt més!

En aquesta versió per a la Nit Europea de la Recerca, tenim preguntes de totes les disciplines, adaptades a totes les edats. Algunes tindran més nivell, d’altres seran més senzilles, però totes seran la mar de divertides i ens ho passarem súper bé, aprenent algunes de les curiositats científiques més sorprenents!

Però això no és tot: no seria un concurs sense un premi, oi? si guanyes, t’enduràs un regal extraordinari: una de les populars caixes de “Ciència a Domicili”, els misteris científics de Smart Barcelona per a fer a casa. No t’ho pensis més i participa al primer Smart Thursday de la Nit Europea de la Recerca!

A càrrec de Martí Badal i Claudia Diviu de Smart Barcelona

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube, la trobaràs programada en aquest enllaç.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).