fbpx

Pedagogia i projectes d’aprenentatge i servei (ApS): els projectes per dins

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 15.30h a 16h | Directe Online | Xerrada sobre l’impacte en termes de participació dels projectes d’aprenentatge servei en l’àmbit del lleure

Pedagogia i projectes d’aprenentatge i servei (ApS): els projectes per dins (Sala 12)

L’estudi de l’impacte intern i extern en termes de participació dels projectes d’aprenentatge servei en l’àmbit del lleure permet sistematitzar els elements educatius i social més significatius d’aquests. En aquesta recerca s’analitza mitjançant un estudi diagnòstic comprensiu l’impacte que han generat els projectes d’Aprenentatge i Servei (ApS) en els darrers 3 anys en 3 esplais capdavanters en ApS de la Fundació Catalana de l’Esplai.

La recerca proposa una profunda reflexió sobre com fem participar al jovent i si estem preparats per propiciar i acollir aquesta participació. Els projectes d’aprenentatge servei interpel·len pedagògicament als participants des d’una perspectiva de ciutadania activa.

A càrrec de Mariana Fuentes Loss, Maria Teresa Fuertes Camacho i Mariona Graell Martín (IP). 

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube, la trobaràs programada en aquest enllaç.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).