fbpx

Patrons Biomètrics: saber l’edat amb intel·ligència artificial

Ciutat:
Barcelona | 22/09/2021, de 16:15-17h | Centre Cívic Vil·la Urània | Taller sobre reconeixement facial i intel·ligència artificial    

Patrons Biomètrics: saber l’edat amb intel·ligència artificial

El reconeixement facial és una tècnica biomètrica cada cop més comuna i present al nostre dia a dia. L’utilitzem, per exemple, per desbloquejar el mòbil amb la nostra cara. Aquesta tecnologia permet extreure informació analitzant les característiques d’un rostre. En aquest taller posarem la Intel·ligència Artificial a prova. Serà capaç d’esbrinar la nostra edat? Ho farem mentre aprenem com funcionen els algoritmes que hi ha darrere i quines són les aplicacions que aquesta tecnologia pot tenir en salut, seguretat, conducció, industria o màrqueting.

A càrrec de Jordi Gonzalez Sabater del Centre de Visió per Computador (CVC).

 

Incriu-t’hi en aquest enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/vil.laurania/l/13/3425/nit-de-la-recerca

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).