fbpx

Tallers NANO Research Night

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 20:40h a 22:00h | Directe online | Tallers en l'àmbit de la nanociència

Tallers en l’àmbit de la nanociència

La nanociència i la nanotecnologia esta revolucionant les nostres vides. Una de les seves principals característiques és el fet de moure’s a dimensions ultrapetites, invisibles als nostres ulls. A la seva vegada això fa que els materials canviïn les seves propietats donant-nos noves i sorprenents aplicacions i convertint a la nanotecnologia en la nova revolució industrial del segle XXI

Al taller veurem en directe que significa i com funciona la nanotecnologia (intro nano, ICN2) i com té aplicacions en el sector de la medicina (p.ex.COVID-19 (ICN2), construcció (UPC), energia (IREC)  o materials (Materials UB). Per últim, explorarem les implicacions que tenen les nanos per les nostres vides a través d’una dinàmica de debat (SOCNANO).

Conductor: Jordi Díaz-Marcos (CCiTUB, IN2UB, Materials UB, ACCC)

Propostes

ICN2: Àlex Argemí, Joana Pi-Suñé

IREC: Federico Baiutti, Sebastian Murcia, Mª Isabel Díez, Nina Carretero

Materials UB. J.A. Padilla,Raisha Garcia,Noemí Gavieiro,Elena Xuriguera,Pol Barcelona,Mònica Martínez

UPC: Laia Haurie

SOCNANO: Pol Méndez, Gerard Guimerà

 

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube.

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).