fbpx

Les propietats fantàstiques dels materials

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021, de 20h a 21h | Centre Cívic Joan Oliver Pere Quart | Taller per conèixer els minerals a través d’algunes de les seves propietats més sorprenents

Les propietats fantàstiques dels materials

Coneix els minerals a través d’algunes de les seves propietats més sorprenents com la fluorescència, el magnetisme o la conductivitat elèctrica. Descobreix també aquestes propietats en objectes molt propers a nosaltres, com ara la fluorescència de la clorofil·la de les plantes o el magnetisme d’un llumí. I descobreix algunes de les línies de recerca de l’Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC) sobre nous materials funcionals amb noves propietats i aplicacions. Els materials del futur!

Introducció a càrrec d’Anna May

Demostració a càrrec d’Anna Crespi, Judith Oró i Roberta Ceravola

Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB-CSIC)

Inscripcions a https://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/perequart/p/43247/nit-europea-de-la-recerca

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).