fbpx

La xarxa d’escoles marines de l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC)

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021 18-18:20h | Casa Golferichs | Xerrada sobre la importància de l'oceà i els esforços de l'Ocean Literacy per portar el coneixement del mar a les aules

Xerrada – La xarxa d’escoles marines de l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC) 

Xerrada sobre la importància de l’oceà, emmarcat en la Ocean Decade (Unesco) i els esforços de l’Ocean Literacy per portar el coneixement del mar a les aules i als currículums escolars. Parlarem de les experiències i propostes de centres de recerca com l’ICM-CSIC amb escoles i en concret de la xarxa d’escoles marines emergent que s’ha engegat en el marc del projecte europeu Resbios (https://resbios.eu).

A càrrec de Janire Salazar i Vanessa Balagué de l’Institut de Ciències del Mar – CSIC.

Requereix inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç:  https://www.golferichs.org/programacio-cultural/xarxa-descoles-marines/

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 20 de setembre a les 10h, online, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment a la Casa Golferichs (Gran Via, 491). Es podran reservar dues entrades màxim per persona.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).