fbpx

La Manresa del 2030. El repte dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a Manresa

Ciutat:

Aquest taller en línia té una durada aproximada d’entre mitja hora i una hora, en funció del que cadascú vulgui aprofundir-hi, i es pot fer a través de l’aplicatiu informàtic des de casa individualment o bé en grup. L’eina funciona de forma molt intuïtiva i senzilla, però per aclarir qualsevol dubte, s’organitzaran sessions informatives per explicar el seu ús i els objectius que es persegueixen.

Totes les aportacions que feu seran recollides a la publicació Els reptes dels Objectius de Desenvolupament Sostenible a Manresa, i es tindran en compte a l’hora de formular les estratègies i accions de l’Agenda 2030 de Manresa, a través de taules de treball amb agents locals específics per cada àmbit.

Per a més informació, podeu adreçar-vos a: Sònia Puyol  – Servei de Promoció de Ciutat (spuyol@ajmanresa.cat; tel. 93 878 24 72 – 615 44 79 96).

Dinamitzadora de l’activitat: Sandra Bernal (Sandra.Bernal@anthesisgroup.com).

Per participar al taller només heu de clicar a sobre la següent imatge.

 

 

Organitzen

 

Activitat del projecte Agenda 2030 i Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a Manresa.

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).