La Investigació en Escena: Què fa la recerca per tu i per mi?

Ciutat:
CaixaForum de Girona De 6 a 8 de la tarda.

T’has preguntat mai què fa la recerca per tu? En el marc de la Nit Europea de la Recerca portem la Investigació a Escena, amb l’objectiu clar de poder sentir aquesta recerca el més propera possible. Diferents persones investigadores ens parlaran dels últims reptes que ens toquen de ple en el nostre dia a dia. Passarem per temes relacionats amb el canvi climàtic, aigua, recuperació de CO2, reactivitat química, protecció de plantes i de microorganismes. Però també de temes més socials relacionats amb la recuperació de les nostres costes el moviment #MeToo o com ens ajuda la intel·ligència artificial.

Durant l’acte hi haurà 14 microxerrades, totes elles parlant de diferents temes. La idea principal és que l’espectador s’emporti el missatge de perquè serveix la Recerca que fa per a ell.

 

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).