fbpx

La importància del joc en les diferents etapes de la vida

Ciutat:

El joc és una activitat essencial en el creixement de l’infant, afavorint un desenvolupament saludable a nivell físic, cognitiu, afectiu i social. No és un gaudi opcional, sinó un requisit indispensable i un dret reconegut internacionalment. El joc també aporta multitud de beneficis als adults. Quan són capaços de viure la vida amb actitud lúdica, es lliuren a ella amb passió, sentint-se lliures, abraçant la incertesa, arriscant-se –fins i tot, equivocant-se–, vivint els problemes com a reptes, fent aflorar la creativitat i gaudint de la bellesa que les envolta, obtenen un coneixement imprescindible per poder seguir amb èxit el seu camí individual i col·lectiu amb llibertat.

DIXIT Vic ha programat per al 21 de setembre la conferència “La importància del joc en les diferents etapes de la vida” que es retransmetrà en directe per internet. La xerrada anirà a càrrec d’Imma Marín, especialista en educació i comunicació a través del joc i metodologies lúdiques per l’aprenentatge.

Mestra de formació, el seu compromís personal i vital van conduir-la el 1995 a fundar Marinva, empresa que té per objectiu contribuir a la transformació de persones i organitzacions a través del joc. Marín també presideix IPA España (filial de la International Play Association, que promou el dret de la infància a jugar) i és membre de l’Observatori del Joc Infantil i del Consell Assessor de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Durant l’acte, la ponent farà un recorregut per les diferents etapes fins a l’edat adulta, moment en què si s’aconsegueix connectar amb el nen o nena interior i reconnectar amb l’experiència de joc, les persones activen la seva actitud lúdica i amb ella, el seu creixement personal i professional arribant a un territori de corrent de consciència on tot flueix.

Més informació i inscripcions

  • Data: 21 de setembre de 17.30 a 19 h.
  • Conferència virtual via Zoom (es facilitarà l’enllaç en el correu de confirmació d’inscripció).
  • Inscripció: Aforament virtual limitat, cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari.

Organitza

 

 

 

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).