fbpx

La importància de l’activitat física i la mobilitat per a persones vivint amb malalties cròniques

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021 19:30-20:15h | Casa Golferichs | Taller destinat a generar consciència sobre la importància de l'activitat física en pacients amb malalties cròniques d'alta prevalença

La importància de l’activitat física i la mobilitat per a persones vivint amb malalties cròniques

Taller destinat a generar consciència sobre la importància de l’activitat física en pacients amb malalties cròniques d’alta prevalença, com el Parkinson, l’esclerosi múltiple i la MPOC. El taller comptarà amb una part pràctica i una part teòrica. A la part pràctica realitzarem una carrera d’obstacles en què ensenyarem sobre les característiques de la mobilitat reduïda en pacients crònics, i les possibilitats de mesurament de la mateixa a través d’eines digitals. A la part teòrica resumirem les experiències i donarem una xerrada sobre els beneficis de l’activitat física, especialment en pacients amb malalties cròniques. Aprofitarem aquesta xerrada per discutir sobre els avantatges d’utilitzar tecnologies digitals portàtils per mesurar l’activitat física i sobre el paper de la contaminació a l’hora de practicar activitat física.

A càrrec de Laura Delgado i Alicia Josa (ISGlobal).

Requereix inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç:   https://www.golferichs.org/programacio-cultural/activitat-fisica/

Les reserves es podran fer a partir del dilluns 20 de setembre a les 10h, online, per telèfon (93 323 77 90) o presencialment a la Casa Golferichs (Gran Via, 491). Es podran reservar dues entrades màxim per persona.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).