fbpx

La biología del estrés

Ciutat:
Barcelona | 24/09/2021 | Canal de YouTube de La Nit de la Recerca | Xerrada de divulgació científica sobre la resposta del cos a l'estrés i els seus riscos

La biología del estrés

Xerrada on s’explicarà com el nostre cos respon davant estrès, amb focus en l’aspecte psicosocial davant d’una situació d’estrès i els riscos que comporta una resposta exacervada, com és el desenvolupament de malaltia mental. També s’introduirà la investigació principal de la ponent, que se cenyeix a l’ús d’aquesta resposta biològica per tractar de trobar biomarcadors que ens ajudin a entendre aquesta resposta i poder disminuir el seu risc, especialment en edats primerenques, on la vulnerabilitat és més gran pel fet que el cervell es troba encara en desenvolupament.

A càrrec de Águeda Castro Quintas, investigadora del Centro de Investigación Biomédica en Red de Salud Mental (CIBERSAM) i de la Universitat de Barcelona.

La xarrada es publicarà el dia 24 de setembre al canal de YouTube de la Nit de la Recerca.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).