fbpx

Knowledge Talk. El FERTIMANURE ens ajudarà a posicionar-nos a nivell europeu. Laia Llenas

Ciutat:
Vídeo | Laia Llenas ens parla de la missió principal del BETA, que és la del desenvolupament tecnològic per ajudar a millorar la societat i el territori. Més concretament, també parla del projecte europeu FERTIMANURE, que pretén obtenir fertilitzants d’alt valor afegit per poder trobar una solució a la valorització de les dejeccions ramaderes

Laia Llenas és doctora en Enginyeria Química i sots directora del CT BETA, Centre Tecnològic en Biodiversitat, Ecologia i Tecnologia i Gestió Ambiental i Alimentària, de la UVic-UCC.

En el vídeo, Llenas ens parla sobre la missió principal del BETA, que és la del desenvolupament tecnològic per ajudar a millorar la societat i el territori. Més concretament, també parla del projecte europeu FERTIMANURE, que pretén obtenir fertilitzants d’alt valor afegit per poder trobar una solució a la valorització de les dejeccions ramaderes.

El vídeo està subtitulat al català, castellà i anglès.

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Com tenim els boscos de ribera a Catalunya? Recerca aplicada a la conservació de les vernedes

Com tenim els boscos de ribera a Catalunya? Recerca aplicada a la conservació de les vernedes

Xerrada online |

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Camprodon i Subirachs, doctor en biologia, investigador del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), professor i investigador del grup de recerca Biodiversitat, Ecologia, Tecnologia i Gestió Ambiental (BETA) de la UVic-UCC, que enfocarà la xerrada sobre l’estudi del decaïment del vern a la conca de l’Alt Ter en el marc del projecte Life Alnus.

27/11/2020 a les 18:30 h.

Oberta a tothom

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).