fbpx

Knowledge Talk. Cal analitzar tots els eixos de desigualtat per separat. Gerard Coll

Ciutat:
Vídeo | Gerard Coll ens explica els principals objectius que té el CEIG, que articula en quatre categories: la recerca, la transferència de coneixement, la divulgació i la formació. Alhora, també ens parla sobre la perspectiva inteseccional i com aquest corrent planteja la necessitat de tenir en compte tots els diferents eixos de desigualtat per tal de veure les realitats específiques de cada individu.  

Gerard Coll, doctor en Sociologia per la UAB, investigador del grup de recerca Grup d’Estudis de Gènere: Traducció, Literatura, Història i Comunicació (GETLIHC) de la UVic-UCC i director del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere (CEIG).

En aquest vídeo, Coll, ens explica els principals objectius que té el CEIG, que articula en quatre categories: la recerca, la transferència de coneixement, la divulgació i la formació. Alhora, també ens parla sobre la perspectiva inteseccional i com aquest corrent planteja la necessitat de tenir en compte tots els diferents eixos de desigualtat per tal de veure les realitats específiques de cada individu.

Gerard Coll és el coordinador del projecte Crossroads.

Crossroads

“Crossroads” és un projecte europeu d’intercanvi de bones pràctiques que, des d’una perspectiva interseccional, planteja estratègies per empoderar joves en risc d’abandonament escolar per tal que  continuïn els seus estudis postobligatoris.

“Crossroads” is a European project for the exchange of best practices that, from an intersectional perspective, is aimed at empowering youngers to continue their post compulsory education. 

IP: Gerard Coll-Planas   |   2019-2021   |   Erasmus +   |   En el marc de les activitats del Centre d’Estudis Interdisciplinaris de Gènere i del Centre d’Estudis i Recerca en Educació

Web (EN)

 

El vídeo està subtitulat al català, castellà i anglès.

 

Objectius de Desenvolupament Sostenible

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).