fbpx

Investiga genomes amb Genigma

Ciutat:
Barcelona | 27/11/2020, de 11.40h a 12.10h | Directe Online | Xerrada sobre ciència ciutadana, alteracions genòmiques i cèl·lules canceroses

Investiga genomes amb Genigma

Et presentem una aplicació per a telèfons mòbils per a descubrir alteracions genòmiques en cèl·lules canceroses. Amb aquest joc de ciència ciutadana, dissenyat pel CRG, qualsevol persona pot col·laborar en la construcció d’uns mapes genòmics de referència que permetran entendre quines parts del genoma humà juguen un paper fonamental en l’establiment i el desenvolupament del càncer.

A càrrec de: Marc Martí-Renom, Juan Rodríguez, Elisabetta Broglio i Marco Di Stefano, CRG. 

Aquesta activitat s’emetrà en directe. Pots participar-hi activament a través de la plataforma Zoom (inscriu-te aquí abans del 24 de noviembre i t’enviarem l’enllaç) o bé la pots seguir al nostre canal de YouTube, la trobaràs programada en aquest enllaç.

Com tenim els boscos de ribera a Catalunya? Recerca aplicada a la conservació de les vernedes

Com tenim els boscos de ribera a Catalunya? Recerca aplicada a la conservació de les vernedes

Xerrada online |

La xerrada anirà a càrrec de Jordi Camprodon i Subirachs, doctor en biologia, investigador del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC), professor i investigador del grup de recerca Biodiversitat, Ecologia, Tecnologia i Gestió Ambiental (BETA) de la UVic-UCC, que enfocarà la xerrada sobre l’estudi del decaïment del vern a la conca de l’Alt Ter en el marc del projecte Life Alnus.

27/11/2020 a les 18:30 h.

Oberta a tothom

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).