fbpx

Investiga aquí o allà?

Ciutat:
Taula rodona online | 25/11/2020 a les 16 h. En aquesta sessió el Sr. Manuel Gómez Herrero (Unitat Marie Sklodowska-Curie Actions, Comissió Europea) explicarà quines oportunitats de finançament europeu hi ha per a joves investigadors. Tot seguit conversarem amb 4 estudiants sobre les seves experiències.

En aquesta sessió el Sr. Manuel Gómez Herrero (Unitat Marie Sklodowska-Curie Actions, Comissió Europea) explicarà quines oportunitats de finançament europeu hi ha per a joves investigadors. Tot seguit conversarem amb 4 estudiants sobre les seves experiències. Com han aconseguit finançament? Com han escollit la universitat de destí? Quines recomanacions donen per a joves que vulgui realitzar experiències de recerca internacionals? Què farien diferent?

Les Universitats de Girona, Lleida i Vic-Central de Catalunya  (Universitats de l’Eix) organitzen aquesta sessió en el marc de les activitats de la Nit Europea de la Recerca.

Moderarà la sessió la Dra. Sílvia Simon, Directora de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital de la UdG.

La sessió s’impartirà en anglès, castellà i català segons el/la ponent.

+ informació i inscripcions

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).