fbpx

InspiraConsciencia. Disseny de prototips tecnològics que resolguin problemes reals

Ciutat:
Barcelona | 23/09/2021, de 12-12:45h | Auditori Barradas | Taller dirigit a adolescents d'11 a 13 anys, ens inspirarem, debatrem i decidirem quina tecnologia utilitzar  

InspiraConsciencia. Disseny de prototips tecnològics que resolguin problemes reals

Et posaràs a la pell d’una enginyera que intenta dissenyar tecnologia per ajudar a investigar i resoldre un problema real. Partirem d’un problema que ens afecta en el nostre dia a dia. Observarem què està fent la ciència ciutadana per investigar-ho i quina tecnologia estan utilitzant els seus participants. Una vegada ens haguem inspirat, començarem a debatre i decidir quina tecnologia podem utilitzar i a dissenyar el nostre prototip perquè ens ajudi en la investigació del problema que s’ha plantejat.

Taller dirigit a adolescents d’11 a 13 anys.

A càrrec de Miriam Calvera (Universitat Pompeu Fabra).

Si vols asistir en aquesta activitat, inscriu-te enviant un mail a pessicsdeciencia@gmail.com o trucant al telèfon 93 403 20 99.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).