fbpx

Findings about researching climate change and talking about it

Ciutat:
Barcelona | 24/09/2021 | Canal de YouTube de La Nit de la Recerca | Xerrada de divulgació científica sobre canvi climàtic

Findings about researching climate change and talking about it

Xerrada virtual a càrrec d’Hervé Douville.

Douville és investigador del Centre National de Recherches Météorologiques de Météo-France, i treballa en modelització i anàlisi del clima global i està especialitzat en el cicle de l’aigua. És autor principal coordinador del sisè informe d’avaluació del Grup Intergovernamental sobre el Canvi Climàtic (IPCC), una agència de les Nacions Unides que proporciona als responsables polítics una avaluació científica sobre el canvi climàtic. Hervé compartirà part de la seva experiència sobre la participació en aquesta avaluació i emfatitzarà algunes conclusions clau de rellevància tant per a les polítiques de mitigació com d’adaptació.

La xerrada serà en anglès.

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Residus i microplàstics (Cafès científics de la UB)

Barcelona | 23/09/2021 | Edifici Històric de la UB | Tornen els cafès científics a la Universitat de Barcelona!
Amb motiu de la celebració de la Nit Europea de la Recerca (European Researchers’ Night), experts i expertes de diferents àmbits compartiran amb el públic els seus coneixements.

read more

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).