Exposició Illustraciencia 7

Ciutat:
Barcelona | del 27 al 29/11/2020, de 16:00h a 21:00h | CosmoCaixa | Exposició itinerant amb 40 il·lustracions científiques i de naturalesa

Exposició Illustraciencia 7

Exposició itinerant amb 40 il·lustracions científiques i de naturalesa seleccionades en la setena edició del Premi Internacional d’Il·lustració Científica i de Natura. Triades per un jurat professional d’entre les més de 400 propostes presentades, cadascuna d’elles ens mostra una espècie botànica o animal, o un element geològic, representats amb diferents tècniques, com el grafit, l’aquarel·la o el dibuix digital, amb un bell acabat estètic, atenent sempre al rigor científic que caracteritza la disciplina de la il·lustració científica.

Entre les obres que trobarem estan les premiades Passeriformes de Santiago de Xile, d’Elvis Antonio Salazar Jorquera, i Threadfin morphology, de Paulo Presti, premis d’il·lustració naturalista i científica, respectivament.

Il·lustraciencia és un projecte coordinat pel MNCN-CSIC i l’Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) que compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per la Ciència i la Tecnologia (FECYT) – Ministeri de Ciència i Innovació i CosmoCaixa/Fundació “la Caixa”.

 

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

european commission
Aquest projecte rep fons dels programes de recerca i innovació Horitzó 2020 de la Unió Europea en el marc del projecte EuNightCat (954506)

This project receives funding from the European Union’s Horizon 2020 research and innovation programs under the project EuNightCat (954506).