Exposició Castells de Ciència

Ciutat:
Tarragona | del 5/9/2022 al 3/10/2022 | Mercat Central | Exposició Castells de Ciència al Mercat Central de Tarragona

La relació entre castells i ciència ja es pot veure a l’exposició que des d’aquest dilluns està instal·lada al Mercat Central de Tarragona. La iniciativa s’emmarca en el projecte Castells de Ciència, que impulsa la Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV, i és la primera de les activitats divulgatives prèvies de la Nit Europea de la Recerca, que el dia 30 de setembre celebrarà l’acte central amb la fira de tallers a la plaça Corsini de Tarragona.

Química, literatura, física, antropologia, arquitectura, sociologia i història són les disciplines des de les quals es pot parlar del fet casteller. Així es pot veure en els sis cartells divulgatius en els què s’exposen diferents curiositats amb accés a un codi QR en el que s’amplia la informació sobre cada disciplina i la seva relació amb els castells. La mostra també inclou diferents vinils amb fragments recollits de la literatura catalana en els que es parla sobre aquest fenomen. L’exposició es podrà veure fins el proper 3 d’octubre.

Coordinen:

Amb el suport de:

Amb el finançament de:

Aquest projecte està cofinançat pel programa de recerca i innovació Horizon Europe de la Unió Europea sota el projecte NitRecerCat (101061189).

This project is co-funded by the European Union’s research and innovation programme Horizon Europe, under the project NitRecercat (101061189).